Kaaspop 2019 groot succes

Kaaspop 2019 groot succes 325 217 Gestam

Het gratis toegankelijke festival Kaaspop, dat afgelopen zaterdag in Edam werd gehouden, was wederom zeer geslaagd. Dat vonden wij als sponsor van het evenement niet alleen, maar ook de vele bezoekers genoten enorm van de onverwachte zon, en natuurlijk de diverse acts.

Dit verhaal wordt bevestigd in verschillende regionale kranten. Het Noordhollands Dagblad opende met: ‘De weersverwachtingen waren niet optimaal, maar zoals vaker zaten Gerrit Hiemstra en consorten er weer eens naast. Kaaspop 2019 zou een geweldige dag worden vol zang, dans en ontzettend veel plezier voor jong en oud’. ‘Op de Beestenmarkt was er naast muziek ook volop vermaak voor de kinderen. Er stond een luchtspringkussen en de kinderen konden knutselen en hun gezichten laten beschilderen bij de schminkstand, waar het heel druk was’, aldus Nieuw-Volendam .

De Stadskrant vond het met een uitgebreid muzikaal programma, gratis toegankelijk voor iedereen, het een enorm feest zaterdag in Edam. Door de gratis toegang werd Kaaspop echt van de edammers zelf, waar jong en oud en alles daar tussen in. Al met al een geslaagde editie.

Tot volgend jaar!