Gestam-het-bedrijf

Kwaliteitskaas

Gestam levert veel Nederlandse kaassoorten in diverse leeftijden. Klanten van over de hele wereld weten dat Gestam garant staat voor een zeer ruim assortiment van een goede en constante kwaliteit. Een betrouwbare leverancier van kwaliteitskaas die, met korte lijnen en snelle levertijden, een verscheidenheid aan exportorders aankan.

Kwaliteitskaas
Moderne dienstverlener

Moderne dienstverlener

Met deze kernwaarden heeft hofleverancier Gestam de eenentwintigste eeuwse stroomversnelling genomen. Van een handelshuis met authentieke kaaszolders en veel handmatige arbeid ontwikkelt Gestam zich tot een allround diensterlener. De ingebruikname van een FSSC 22000-goedgekeurd pand met moderne apparatuur geeft Gestam de mogelijkheden om uiteenlopende (export)orders uit te voeren.

Private label

Onze hightech etiketteer-, paraffineer- en inpaklijnen maken het mogelijk om snel en efficiënt uiteenlopende orders te kunnen verwerken. Verschillende verpakkingsmogelijkheden zoals het automatisch aanbrengen van rok-etiketten of cellofaan; Gestam krijgt het voor elkaar. Verpakt met Gestam-logo of met uw eigen ontwerp, als private label: u bepaalt. Wilt u kaas exporteren? Ook douaneaangiftes en het aanvragen van exportcertificaten zijn bij Gestam in vertrouwde handen.

Gestam Private Label
Gestam Hofleverancier

Hofleverancier

Om ons 100-jarig bestaan in 2016 luister bij te zetten hebben wij het predicaat Hofleverancier ontvangen. Bedrijven met een uitstekende reputatie in hun regio en ondernemers van onbesproken gedrag komen in aanmerking voor deze onderscheiding.

FSSC 22000

Gestam is in het bezit van een FSSC 22000-certificering. FSSC 22000 is de standaard in de Europese voedingsmiddelenindustrie en is goedgekeurd door de GFSI (Global Food Safety Initiative).

QLIP kwaliteitscontrole in de zuivelbranche
FSSC-certificaat

Kaaszendingen met overzeese bestemmingen worden gecertificeerd door het COKZ, het Centraal Orgaan voor Kwaliteits- aangelegenheden in de Zuivel.

Fssc 22000